Monday, December 3, 2012

Majlis Makan Malam YPDN Bersama Dengan Ahli² Dewan Negara

السّلام عليكم و رحمة الله

Majlis Makan Malam YPDN Bersama Dengan Ahli² Dewan Negara Bagi meraikan Ahli Dewan Negara yang tamat tempoh. Alhamdulillah nie event protokol yg ke 3 Shiemz involve sepanjang sebulan lebey Shiem berkerja di Parlimen Malaysia. Sangatlah hepi ngan pekerjaan aku skrg. Kena ngan jiwa.. kena ngan hati... Semoga Allah SWT memberi 1000 kebahgiaan ku di sini. InsyaAllah....

Yang bestnyer mase event nie, Shiem dapat bersalaman dengan Tun M... Arghhhhh.. seronoknyaaa.... dah lama dah teringin nak bersalaman dan berbalas senyuman dgn Tun M... My Idol.. ;)


 Tun M... I Love u♥

Yang Berhormat Senator Tan Sri Abu Zahar Ujang, Yang di-Pertua Dewan Negara.

No comments:

Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.