Tuesday, September 13, 2011

Nur Amiena 2 months old

3 comments:

Askum... Long time x update blog... Bz dlm pantang then jaga anak.. Alhamdulillah... Shiem dah hbs pantang 44 hari dan skrg dah 2 bln 3 hari sudah.. Akan mula keje pd 26hb nie.. Haih cepatnya mase berlalu.. Ekceli mang banyak benda nak story tapi tgg la mase yg sesuai.. Nak story tentang mase bpantang, pasal anak2 dan pasal proses breastfeeding skrg niee... Best.. Best!! so, pd sape yg masuk kat blog shiem, thanks shiem ucapkan... Shiem x sempat nak masuk blog uols.. Memandangkan laptop pun rosak dan skrg nie pun update guna hp jer.. Ghase x puas... Hehe.. Watever, nanti shiem update k.. ;-)




Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.