Wednesday, July 28, 2010

Majlis Pertunangan Hawa & Jazz

2 comments:

السّلام عليكم و رحمة الله

Majlis pertunangan Hawa & Jazz. Actually, Jazz adalah kawan baik hubby. Majlsi pertunangan nie diadakan pada 24 Julai 2010 (Sabtu) bersamaan 12 Syaaban 1413 di Taman Desa. So, aku diamanahkan untuk menjadieq formal photografer... Alhamdulillahh... selesai sudah.. so skrg ngah bz mengedit gamba2 lah.... InsyaAllah disiapkan sebelum weekend nie... all the best to me!

Nota hati: banyak lagik job x siap nie... berokband aku x beli2 lagik... arghhh...stress....

Friday, July 16, 2010

PIKOM PC FAIR 2010

No comments:
السّلام عليكم و رحمة الله

Tak lama lagik ade PIKOM PC FAIR 2010 (II) . So sesape yang tingin nak beli pc ke lappy ker pendrive or whatever accesories bout ICT, jom la beramai² ke sana yek.. Tingin gak nak pegi... mana tau dpt rembat sejenis dua benda.. hehehe..

Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.