Pages

Tuesday, August 19, 2008

Anugerah Perkhidmatan cemerlang 2007 (APC)

No comments:
Nie antara gamba² mase Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2007 @ IStana Budaya. Bahagian aku iaitu dak² opis aku kena jadieq urusetia pada hari ituew.. amatlah meletihkan... start dr kul 630 smp ke tengahari majlis berlangsung. Dihadiri oleh semua kakitangan Kem Perpaduan, Kebudayaan Kesenian Dan Warisan Malaysia (KPKKW) yang mendapat anugerah ini jer lah... hehehe.. aku bukan golongan org yg berjaya dpt anugerah nie.. InsyaAllah.... heheehhe...










Letih wei bila uruskan hal² atau event² besar mcm nie... tapi fisabilillah la.... mang tanggungjwab pun kan....

Friday, August 15, 2008

Zailawati outdoor @ Istana Budaya

No comments:
Sudah berapa lama aku x update blog nie. Ini menunjukkan ketidak kesempatannyer aku nie nak mengupdate blog disebabkan kesibukan di pejabat dan kerap ke out station. Kekadang rasa rindu nak menaip tapi idea xde. Tapi utk hari nie aku sempat jugak lah menjengah ke blog aku nie.... "Arghhh.......leganya rasa~!".


Semalam aku baru jerk update fotopages aku. Gamba terbaru zailawati @ IB. Gamba nie aku ambek di Istana Budaya. Aku pergi bersama kawan seperjuanganku, mamud. Zailawati nie sebenarnya kawan sepejabatku. Tapi dier berkerja di unit yang lain yang dikenali sebagai unit pembangunan latihan. Yang mana dier banyak membuat kerja² yg berkaitan dgn kursus. Aku pulak di unit pembangunan organisasi @ HRMIS. Yang mana kerja aku jugak banyak kije luar. Tapi minggu nie aku bz di opis jerk. So sesambil bat kije leh la aku menyelam minum air... hehehhe...

Nie anta aksi si zaila nie, dier nie mang x dok diam.. susah betul nak ambek post² yg menarik disebabkan ketidak seriousan dier tue yg menyukarkan aku nak mengambil gamba. Ekceli zaila nie ade photog dier sendirik.. iaitu shahril tapi aku ngan mamud nie jerk nak tambah skill²... hehhe...... Watever, check it out~! Kasik la komen² yg memberangsangkan sket k.....









Friday, August 1, 2008

akan di update

No comments:


Nie si hensem ELFARABI FAEEZ... anak pegawai aku. Aku ambek gamba mase di birthday bash Damiya Qaisara.... Watever, akan di update.... amat bz...

Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.