Tagged by imz

Tagged by imz

Thanks to imz coz tagged shiem. Baru hari nie leh update... heheheh... tue pun baru yg nie. Yg lain x tau la.. hehehe.... harap berpuas ha...
HRMIS

HRMIS

Mulai 23hb Mac (back dated) aku ditukarkan ke unit HRMIS nie.. Ekceli idak ler aku setuju sangat ditukarkan ke unit nie dan agak lah idak s...
"MINGGU KAWAN SEDUNIA"

"MINGGU KAWAN SEDUNIA"

adakah anda tahu hubungan antara 2 biji mata anda?mereka berkedipbersama,bergerak bersama,menangis bersama,melihat bersama dan tido bersama ...
peknen ker aku nie??

peknen ker aku nie??

abaikan semak samun belakang tue... hehehe Hahaha.... bila aku keluarkan statement nie, mesti ghamai yg terkejut kan.. wekekeke.... buka...
Sapggeti

Sapggeti

Semalam aku masak speggeti tapi itu adalah percubaan aku yang pertama. Hehhe.... sedap.... siap aku leh sedekah kat jiran sebelah lagik ng...
akulah pejuang

akulah pejuang

Akulah Pejuang - Amy Search (OST Impak Maksima) Lagu : Iman Wan & Hang Dimas Lirik : Amran Omar Penerbit : Amy Search & Hillarr A...
4 hari dlm satu cerita

4 hari dlm satu cerita

Sabtu, Pagi dlm kul 10 aku n co g umah MIL, coz 2moro MIL + FIL g Indonesia.. Dah 25 thn x penah balik kg, so ambek peluang cousin hubby ka...
Heyoo...heyoo...

Heyoo...heyoo...

Nie gamba Hadzeq. Yang terlatest la...Mama dier x sempat la skrg nak snap2 gamba dier nie. Dier semakin lasak...Tgk la perangai dier skrg......
MELAYU MUDAH LUPA

MELAYU MUDAH LUPA

Nie gamba mase aku balik mengundi ghitu. Alhamdulillah segalanya telah selesai... mcm2 peel manusia aku tgk. Sempat jugak aku ambek gamba se...
tensen

tensen

Salam... Ekceli aku tgh tensen. Blog nie dah lama aku bat sejak dr 2005 hingga sekarang.... Dulu dah penah skali blog aku hancus then skrg ...
senyum

senyum

"Setiap manusia mahu dihargai, sekurang-kurangnya berilah senyuman kerana memberikan senyuman seperti memberikan orang lain peluang.&q...

Tinggalkan Link Blog Anda di Sini




 
Copyright © 2014 LOVE is CINTA - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edited By MH