Tuesday, October 30, 2007

my hero

No comments:



saye dah semakin besar!

Semakin hari semakin bijak..itulah yang dapat aku katakan pada anak kesayangan aku nie... 2 Nov nie cukup 9 bulan.. updated tentang hadzeq:

  • dah leh sebut mama.. hehehe.... skali skala la..kalu lapar susu....
  • dah memanjat..dah pandai meniti tepi2 kusi...
  • dah ade SEBATANG gigi.. org lain dah 4 batang.. wekekeke
  • dah makin gebu...makin chubby...
  • semakin nakal...kalu main ngan dier, dier suka kalu kiter baring2 dgn dier.. boley la nak cakar2 muka mama ngan papa dier...
  • kalau naik kete, suka dok kat tempat papa sebab dier leh pegang stereng ngan main2 lampu ngan wiper.... hehehe
  • kadang2 naik kete nak mengadap ke cermin kete, then leh julur2 kapla kat luar... syiok kena anginnn......
  • kalu dah pegang satu2 barang, jgn skali2 ambek dr tangan dier.... mengamuk ya amat!
  • makan bubur nasik, hbs semangkuk...lepeh tu mkn biskut jari hbs 5 btg... heh!
  • kalu jumpa kawan2 sebaya dier, dier suka pegang2 pipi tambah2 baby gurl... gatal la tue..
  • kalu pagi2, tgk dier dah bangun tercegat dah.... mama papa dier dok berdengkur lagik... heheehe
Ghasenyer...tue la sajer perkembangannyer, tapi kalu ade aku akan update lagik. Ape yang leh aku katakan aku mang hepi sgt ade hadzeq nie. Mcm2 telatah... mcm2 perangai... sejuk hati bila tgk dier.. leh dakap2 dier... bestnyer........................................

** ketika ini mama ghase rindu sangat nak peluk anak mama tue erat2.... nak cium2 smp dier ngamuk2... hehheheheh


cute x senyuman saye?!

Sunday, October 21, 2007

besday bash Tia Nisrina Zyra

No comments:



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hepi bestday to Tia Nisrina Zyra. Nice gurl... Comei sangat! Very aktif.... merata berjalan sementara majlis nak bermula... ke sana sini.... tapi she's very friendly. Tak takut ngan org... watever, enjoice!

To:
mummy tia, harap bersabar la yek.... :D

Friday, October 5, 2007

No comments:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Khas utk kawan² seperjuangan;

Semoga kiter mendapat berkat pada bulan Ramadhan Al-Mubarak nie. Amin

Thursday, October 4, 2007

8 months

No comments:


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

nie gamba haku ambek semalam. hadzeq sekarang makin lasak la... x larat dah haku nak layan. kalu naik kete bukan nak dipangku dah.. nak turun n berdiri... then sibuk nak drive kete. Pergh! belum masuk setahun lagik tue...

Cepat betul dah masuk 8 bulan. x sabar nak tgg dier masuk setahun... dah boley berjalan.. tapi mama hadzeq nie nak snap every perkembangan hadzeq... sebab perkembangan kanak2 nie berbeza setiap org... kalu terlepas maka rugilah... hehehhe....

Tapi yg aku herannyer, dier ngah batuk pun tapi aktif x hengat. Dok dlm walker merata jalan.... Belum ade adik lagik tue.. kalu ade adik x tau la nak kata camne... huhuhuhuhu....

Wednesday, October 3, 2007

hasilnya

No comments:




Semalam aku dapat snap beberapa keping gamba dgn menggunakan 50mm nie. Aku ghase lebih pueh hati... setiap lense tu ade fungsinya... Hubby aku pun teruja tgk hasil dr 50mm nie. Sebelum nie dier bukan la setuju sgt ngan lense nie... Lastly, seelah! Aku suka bangat dpt lense nie. Leh la aku ambek gamba potret. Kalu ambek gamba kawen mang cun nie. InsyaAllah.. I'll try my best...

Tuesday, October 2, 2007

lense 50mm

No comments:


Alhamdulillah..dapat gak lense 50mm nie. Hehehe..basicly, saje nak bat collection... lagipun nak belaja banyak benda nie... sebelum nie kalu g wedding slalu pinjam ujang punya... tapi sekalang tarak lagik loo.. sulah ada sendilik punya... lagik puas hati lo... huhuhuhu... Ekceli utk lense nie sesuai ambek utk gamba potret. Nak keterangan lanjut leh bace kat sini nikon nyer page. Peh nie leh la lenjan kamera aku habis²an.. wekekkee.... tapi aku bukan otai bak kata ujang.. saje nak kasik aku hangin.... kekeeke... aku belum otai belum pro tapi masih belaja n banyak lagik benda aku nak belaja...



Peh nie, aku nak pasang angan².. kalu masyuk... dapat beli lense panjang mcm ujang pun cukup la... hehehehe... sori ujang.... saje nak melariskan blog aku jerk... kekekekek



Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.