Thursday, May 31, 2007

No comments:
hari..hari..

rindu Hadzeq..boleh dikatakan everytime rindu Hadzeq... maklumla..sejak ade anak nie, itu sajalah dalam pemikiran...terpikir, ape la anak mama ngah bat time nie..tdo ke menangis ke ngah main ke... semuanya ade. mama doakan anak mama baik jerk! (ibu mana x doakan anak yg baik², betul x?)

sebelum nie kalu malam² aku dgr hidung dier tue mcm tersumbat. semalam aku kol mama. tanya berkenaan dgn masalah tue. mama kata maybe kipas angin tue. jgn terus menghala ke arah dier. betul gak cakap mama. semalam aku x menghala kat dier sangat. aku menghala ke arah papa dier. hehhehe... kesejukan la laki aku. tak ade lak aku dengar bunyi sok..sek..sok..sek..

heh! lega rasanya... baby nie mcm². kena proper nak jaga dier. very sensitip. tapi kekadang tue kerisauan aku nie terubat dengan senyuman dier pepagi. sonok sangat! takade la aku nak risau kalu gi keje. hns.. anak mama nie... nakal betul!

Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.