Monday, March 12, 2007

hari ghaya bersama anak yatim

No comments:
Ghase terharu bila melihat wajah² kanak² kecil nie. Kiter yang masih punyai keluarga patut bersyukur dengan ape yang ade. Sedih gak hati nie bila melihat telatah kanak² nie tak kurang jugak gembira melihat keseronokan mereka berhari raya.Teringat pulak pada anak aku yang aku tinggalkan di taska tue. Anak mama pun kena tinggal... Maafkan mama sayang, mama terpaksa. Tapi nie sumer utk anak mama jugak. Hadzeq doakan kejayaan mama k.

Majlis nie dijalankan secara sederhana tapi cukup meriah... bermula dari kul 4 petang smp kul 8 mlm. Ahaks... selagi aku boley lajak, aku lajak.... itupun kerana minat. Nasib baik papa yang pegi ambek hadzeq.... syukur! Lega rasanya. Kalu tak terasa gak di hati nie rasa rindu yang cukup mendalam terhadap anak ter sayang.

Alhamdulillah..rezki ade je mendatang walaupun x banyak. Cukup la stakat aku nak timba pengalaman....

Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.