Pages

Thursday, May 12, 2016

KURUS Sebelum RAYA

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hi kawan² semua. Shiemz doakan anda semua dirahmati Allah SWT. Semoga anda semua yg membaca post ini kurus dan sihat.




Puasa Ramadhan 2016 bakal menjelang 26 hari lagi. Bestnyer! Tak sabar rasanya nak berpuasa. Semoga Allah SWT memanjangkan usia kita semua untuk bertemu dengan Ramadhan Al-Mubarak. Alhamdulillah, qada puasa dah habis. Sekarang nie masih berpuasa sunat je. Ambil aura dan buat persediaan untuk berpuasa Ramadhan.

Wednesday, May 11, 2016

Malas Bersenam | Tips Mudah Nak Mulakan Senaman

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Shiemz doakan kalian dirahmati Allah SWT. Baiklah, Shiemz nak bagi Tips pada kawan² 'bagaimana nak mulakan senaman' bagi kawan² yg sangat kuat PENYAKIT M. M for Monkey? No no noooo.. M for M.A.L.A.S. Alahai..jangan la malas² sayang² sekelian. Rugi la.. Kitakan nak Ubah Lifestyle. Jangan ingat kawan² yg dah kurus tu sihat dan fit yek. Belum tentu...



Thursday, May 5, 2016

MASKER & SCRUB WAJAH SENDIRI JER

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Terima kasih memberi ruang kepada diri korang untuk membaca blog Shiemz. TQ so much!
.
Shiemz nak story sket dengan semua kawan2 blogger. SHiemz buat masker & scrub sendiri tau. Hanya di rumah. Buat facial sendiri. Tapi kena rajin la. Nak tahu tak Shiemz guna ape? Haaaa… Jeng jeng jeng…. Shiemz menggunakan JAMU MODEN…. Yang telah diinovasikan menjadi tablet yg dinamakan sebagai ALFALFA COMPLEX.

Tuesday, April 26, 2016

Birthday Treat | Flavour Kitchen Chef Riz

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Buat kalian yg menjengah ke blog Shiemz, Shimz doakan kalian dirahmati Allah SWT hendakNYA.


Monday, April 25, 2016

LARIAN SPEKTRA | Joy Run | Universiti Malaya

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Bagi anda yg menjengah ke blog Shiemz, Shiemz doakan kalian dirahmati Allah SWT hendaknya. Alhamdulillah semalam berkesempatan melibatkan diri dalam larian Spektra | Joy Run 5KM di Universiti Malaya, Kuala Lumpur.


Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.