Pages

Friday, June 17, 2016

Puding Roti Bakar Simple Sedap

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semalam kerajinan melanda. Makanya, Shiem pun buat Puding Roti Bakar Simple dan Sedap. Haha.. Memang sedap pun. Buat semalam, semalam jugak finishh. Hehe.. 


Anak suami kemain puji melambung. Mama masak sedap la.. Esok mama buat lagi tau. Haha.. Memang sepanjang tempoh bulan Ramadhan nie, Shiemz masak sendiri. Dan tak cecah kaki ke PARAM pun. Alhamdulillahh..

Tuesday, June 14, 2016

Menu berbuka / Moreh / Sahur

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Salam Ramadhan Kareem Day 9 | Shiemz doakan kalian dirahmati Allah SWT hendaknya.

Semenjak dua menjak dah prepared barang² dapur, siap packed ikan ayam bawang semua siap², makanya mudahlah kerja memasak ku bila balik kerja.

 Sambal lado ni Shiemz dah masak siap² sekali banyak. So senang la keje ku kan...

Saturday, June 4, 2016

Preparation For Ramadhan

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat berhujung minggu buat anda yg membaca blog Shiemz. Hari nie awal2 pagi dah ke Pasar Besar Taman Sri Gombak. Beli barang-barang basah, preparation for Ramadhan Ya Kareem.

Pergi sorang-sorang je senang sket keje. Kalau bawa angkatan tentera jawabnya, ape yg nak dibeli tak dapatlah.

Pasar Besar Taman Seri Gombak nie, fresh2 jugak barang2 basahan. Okla x mengecewakan.

Friday, June 3, 2016

14 TAHUN YG DULU

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semoga anda dirahmati Allah SWT hendaknya.


Semalam anak dok main dompet encik suami. Berterabur segala kad termasuk kad lagend zaman percintaan. Hak hak hak! 😂

Thursday, May 26, 2016

Terima Award Di National Conference Shaklee 2016!!

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Terima kasih kerana melawat blog shiemz.net. Shiemz doakan kalian dilimpahi rahmat dan kebahagian dunia dan akhirat In sha Allah.


Shiemz nak story sikit dgn anda semua yg membaca blog Shiemz tentang KEJAYAAN BESAR Shiemz dalam Shaklee.

Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.