Friday, September 9, 2016

MY 4TH PREGNANCY

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
.
ALHAMDULILLAH.. Syukur atas rezeki yang Allah SWT. I am 3 months old already.

video
Video scan last week. Jumpa doc Klinik Penawar dan Wad Bersalin Batu Caves.

Wednesday, September 7, 2016

MANA SATU KAKAK, MANA SATU ADIK

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

.
Mana satu kakak? Mana satu adik? Haha... Sebenarnya mereka berdua nie bukan kakak dan adik tetapi IBU DAN ANAK. Haha..
.
Caye ke caye?
.
Bila mommy dah slim, anak pun terpaksa slim skali. Amacam, best kan? Kalau mereka ke mana², orang ingat mereka nie adik beradik. Hebatkan penangan NECK?
.
Sebenarnya, Kamelia (Kanan) si anak ade masalah ANEMIA dan kerap pengsan di pejabat. Sebab itu mommy beliau ajak beliau join program NECK. Alhamdulillah semenjak join Program NECK, beliau berjaya turunkan berat badan dan secara tidak langsung kesihatan beliau semakin baik dan jarang dengar beliau pengsan di office. Alhamdulillah...
.
Program NECK bukan sahaja mengubah gaya hidup kita malah membaikpulih kesihatan kita juga tau. Itulah HARAPAN BESAR kami kepada setiap para peserta. Alhamdulillah
.
Semoga dengan menyertai Program NECK, mereka terus kekal dengan gaya hidup yg lebih sihat. In sha Allah.
.
Kami doakan anda Kurus dan Sihat.
.
s h i e m z | w w w . s h i e m z . n e t
📱 012.606.0940
📲 https://telegram.me/coachshiemz
Agen & Crew
Now Everyone Can Kurus.

Help Others Inspire Others

Tuesday, September 6, 2016

JANGAN SALAHKAN PROGRAM NECK

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Jangan salahkan Program NECK kalau seluar anda terlondeh
Jangan salahkan Program NECK kalau baju anda longgar
Jangan salahkan Program NECK kalau anda semakin slim
.
Inilah rungutan yg selalu kami terima dari peserta. Kami sebagai crew tak boleh buat ape. Anda yg join Program NECK.
.
Kami tak paksa tapi mereka yg tlebih komited. Kami hanya mampu ucapkan 'TAHNIAH'!
.
Segala usaha mereka berbaloi kan.. Kami sebagai crew cuba sedaya upaya membantu. Itu tanggungjawab kami!
.
Tapi segalanya datang dari DIRI SENDIRI. ANDA BUAT ANDA DAPAT! Sekiranya anda berminat masih belum terlambat. Batch 19 akan bermula Ogos 2016 ini.
.
Bolehlah menghubungi Shiemz segera. Fast Action Fast result!
.
s h i e m z | w w w . s h i e m z . n e t
📱 012.606.0940
📲 https://telegram.me/coachshiemz
Agen & Crew
Now Everyone Can Kurus.

Help Others Inspire Others

Monday, September 5, 2016

KURUS, SIHAT, LEBIH MUDA

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Ini angah yg berusia 24 tahun. Bila dah kurus, badan semakin sihat malah nampak lebih muda!
.
Nak cerita lebih pun, bukti dah ada. Beliau dah bertindak dan hasil dah ada.
.
Anda tak perlu percaya dengan apa yang anda lihat. Anda join je Program NECK nie. Selepas itu anda akan tahu apa yang akan terjadi pada diri anda.
.
Mesti anda akan cakap "MENYESAL JOIN NECK SEBAB TERPAKSA KURUS, SIHAT DAN NAMPAK MUDA!". Ayok! Saya taknak bertanggungjawab dgn statement itu. Hehe
.
Sekiranya anda berminat untuk menyertai Program NECK, boleh hubungi Shiemz dgn kadar segera. Masa takkan menunggu kita. Fast Action Fast Result.
.
Saya doakan anda kurus dan sihat.
.
s h i e m z | w w w . s h i e m z . n e t
📱 012.606.0940
📲 https://telegram.me/coachshiemz
Agen & Crew
Now Everyone Can Kurus.

Help Others Inspire Others

Friday, June 17, 2016

Puding Roti Bakar Simple Sedap

No comments:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semalam kerajinan melanda. Makanya, Shiem pun buat Puding Roti Bakar Simple dan Sedap. Haha.. Memang sedap pun. Buat semalam, semalam jugak finishh. Hehe.. 


Anak suami kemain puji melambung. Mama masak sedap la.. Esok mama buat lagi tau. Haha.. Memang sepanjang tempoh bulan Ramadhan nie, Shiemz masak sendiri. Dan tak cecah kaki ke PARAM pun. Alhamdulillahh..

Popular Posts

DISCLAIMER #1

Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

DISCLAMER #2

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.